Aktuellt på gården i  VÅR

BESTÄLL VÅRA PRODUKTER FÖR UTKÖRNING I STOCKHOLM ELLER UPPHÄMTNING I UPPSALA, ENKÖPING ELLER STOCKHOLM 

För att förenkla möjligheten för våra kunder att ta del av våra produkter så erbjuder vi försäljning i vår gårdsbutik på Resta Gård under helgerna (lördagar och söndagar) mellan 11.00.16.00. Vi samarbetar även med REKO-ringen och har utlämning i Uppsala, Enköping, Häggvik (Norrort) samt Liljeholmen. Via Min Farm kan man beställa våra produkter med utkörning inom Stockholmsregionen.

BESÖK BONDGÅRDEN och träffa alla djuren 

Vi har fått kalvar som är alldeles underbara. De finns antingen i stallet eller i hägn strax utanför. Kossor är väldigt glada för sina barn och vaktar dem noga så till dem skall ni inte gå in till själva. 

Det finns ett klapphägn vid gårdsbutiken där tre av våra fjolårsflasklamm går samt gose-grisen Herman och hans kompis Emil går. Alla är mycket tama och det är okej att gå in i hägnet men glöm inta att tvätta och sprita händerna både innan och efter.  De stora grisarna skall strax byta åker till Åloppe och påbörja bearbetningen av mark vi vill restaurera som har mycket ogräs. Vid gårdsbutiken och mjölkboden finns karta att hämta så att ni ser var alla djur är just nu. Hönsen och tuppen spatserar fritt uppe vid äppelodlingen. Hästarna går i sin hage. Bredvid Klostret vid stallplanen har vi ett gäng ungdoms-kultingar. De är födda i höstas och klarar sig fint utan mammorna nu. 

Inom kort kommer alla lamm födas. Vi uppdaterar här när så har skett men vi förväntar oss strax innan påsk. Alla avelstackorna går i ladan och äter hö hela dagarna för att ge näring till deras ofödda bäbisar. Det är ett heltids jobb.

Se även om  upplevelser här som du kan boka ifall du vill träffa djuren nära tillsammans med en djurskötare.

ALLTID PÅ RESTA GÅRD - gå på djurpromenad, fika och handla god mat

Gårdsbutiken på bondgården med espressobaren och möjligheten att titta på alla djuren är öppen ALLA lördagar och söndagar mellan 11-16. Att besöka gården är GRATIS! Vi har matiga mackor, grillkorv och farmor Gerds hembakade verk mm.  Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'.

Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 

GÅRDSBUTIK OCH UTLÄMNING AV BESTÄLLNINGAR I  STOCKHOLM!

Gårdsbutiken i Gamla Stan i Stockholm har vi stängt för tillfället. Vi tar endast mot beställningar som kan hämtas där men då måste  det avtalas.  Du hittar oss på den turistiga gågatan Västerlånggatan 53 i höjd med Tyska kyrkan på Tyska brinken och sen 60 m in mot city. När vi har öppet som vanligt är det en liten butik men fylld av korv, kött och chark och mjölk, vår underbara honung. Ibland även grönt från våra trädgårdar och bär och frukt förädlat i burkar. Självklart har vi en espressobar där du får en latte gjord på vår himmelska helmjölk. 

KONTAKTA OSS   -   BESTÄLL HÄR   -  eller skicka direkt till info@restagard.se

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.