Aktuellt på gården i  HÖST

BESÖK BONDGÅRDEN och träffa alla djuren 

Vi har fått kultingar som är alldeles rosa med svarta prickar, de finns antingen i stallet eller i hägn strax utanför. Suggorna är väldigt glada för sina barn och vaktar dem noga så till dem skall ni inte gå in men det finns ett klapphägn vid gårdsbutiken där tre av våra flasklamm går samt gose-grisen Herman. Alla är mycket tama och det är okej att gå in i hägnet men glöm inta att tvätta och sprita händerna både innan och efter.   I närheten finns galt-grisar på tillväxt som är våra avelsdjur. Den stora grisflocken går på åkrar ute längre från stallet. Mjölkkossorna och deras kalvar är hemflyttade från sommarbetet på Grismossen och finns åter vid hagarna vid stallet. Vid gårdsbutiken och mjölkboden finns karta att hämta så att ni ser var alla djur är just nu. Höns och tuppen spatserar fritt uppe vid äppelodlingen. Det finns glassförsäljning i mjölkboden vid stallplan med självbetjäning även av kaffe och te som är öppen alla dagar i veckan. Bredvid Klostret vid stallplanen har vi två suggor med väldigt små RANDIGA kultingar. De har haft besök av en manlig vildsvinsgalt under deras utevistelse och fått vildsvinskultingar. Inte så bra men vansinnigt söta.

ALLTID PÅ RESTA GÅRD - gå på djurpromenad, fika och handla god mat

Gårdsbutiken på bondgården med espressobaren och möjligheten att titta på alla djuren är öppen ALLA lördagar och söndagar mellan 11-16. Att besöka gården är GRATIS! Vi har matiga mackor, grillkorv och farmor Gerds hembakade verk mm.  Om du har vägarna förbi någon annan dag och vill handla så ring så kan vi öppna för 'private shopping'.

Är ni ett sällskap som vill göra en utflykt så kan vi ibland ha möjlighet att ta emot er och ordna privata visningar och hålla caféet öppet bara för er. Det beror på vår egen arbetsbelastning för tillfället. Hör av er! 

GÅRDSBUTIK OCH UTLÄMNING AV BESTÄLLNINGAR I  STOCKHOLM!

Gårdsbutiken i Gamla Stan i Stockholm har vi stängt för tillfället. Vi tar endast mot beställningar som kan hämtas där men då måste  det avtalas.  Du hittar oss på den turistiga gågatan Västerlånggatan 53 i höjd med Tyska kyrkan på Tyska brinken och sen 60 m in mot city. När vi har öppet som vanligt är det en liten butik men fylld av korv, kött och chark och mjölk, vår underbara honung. Ibland även grönt från våra trädgårdar och bär och frukt förädlat i burkar. Självklart har vi en espressobar där du får en latte gjord på vår himmelska helmjölk. 

KONTAKTA OSS   -   BESTÄLL HÄR   -  eller skicka direkt till info@restagard.se

Har du en fråga, vill lägga in en beställning, eller boka en upplevelse för nära och kära? Kontakta oss!